Slackers - Snyltarna

Resultat: 4-7

En fantastiskt bra match. Bästa på länge. Vi mötte obesegrade serieledarna Snyltarna och dominerade! (i två perioder).

Matchen började i ett högt tempo. Snyltarna är bra och har vassa anfall. Men vi är helt klart med i matchen. Jonas får lite hybris och slår en indianare mitt i slottet. Det utnyttjar deras gubbe och prickar krysset. Surt när vi börjat så bra.

Men vi tar över mer och mer i första. Tidsvis ser det ut som powerplay när vi spelar runt i deras zon. Det såg riktigt bra ut. Och det gav utdelning. Inlånade David springer sig fri och trycker in kvitteringen. 1-1 efter första.

En snabb paus och snart drar Conny på sig flera spelare och öppnar upp för en passning till Patrick som snärtar dit ledningsmålet. Snyltarna kvitterar men sedan sätter Sobis dit en på passning från Drottz. Ledning 3-2 efter andra perioden.

Niklas var briljant i målet (igen), Lenny och Martin gjorde ett hästjobb genom att springa och springa tills deras backar till slut fick ge upp bollen. Över lag var alla på topp idag och förhoppningsvis kan vi nyttja det när vi möter mindre skickliga lag framöver.

Här slutar kommentarerna. Vi förlorar sista perioden med 1-5 och matchen med 4-7. Martin gjorde sista målet på pass från Drottz.

Mål: David X, Patrick B, Peter S, Martin A
Assist: Peter D (2) , Jonas F
Utvisningar: -