Slackers - MBMB

Resultat: 1-2

En väldigt jämn, kämpaglad och målsnål match som tyvärr 2 minuter från slutet slutade med att MBMB vann.

Dem första 2 perioderna så lyckades ingen av lagen göra mål. För Slackers del så hade vi mängder av chanser framåt men bollen ville helt enkelt inte in i mål. Storspel från Niklas gjorde också att motståndarna led av samma problem.

Istället så var det MBMB som öppnade målskyttet tidigt i 3:e perioden med ett riktigt bananskott. Strax därefter så lyckades Peter Olofsson servera Peter Drottz ett riktigt smörpass och pang i krysset så stod det 1-1.

Matchen stod och vägde och med 2 minuter kvar så lyckas våra motståndare på något sätt få in bollen från "död" vinkel ute på kanten. Trots utvisning efter det från MBMB och att vi tog ut målvakten så lyckades vi inte forcera in bollen i mål och MBMB tog hem segern.

Bra match från oss ändå får sägas, vi kämpade på väldigt starkt och hade vi varit lite mer skarpa framåt så hade vi satt några bollar. Men tyvärr, gör vi endast 1 mål under 45 minuter så vinner vi inga matcher - spelet ser dock mycket bättre ut jämfört med säsongsstarten så det går helt klart åt rätt håll!

Mål: Peter D
Assist: Peter O
Utvisningar: -