Slackers - Fiskebäck Innebandy

Resultat: 5-4

En sån där kämpa-match som svängde fram och tillbaka hela tiden.

Vi började med lite slappt försvarsspel och två misslyckade uppspel ledde till två snabba baklängesmål. Men vi började direkt att jobba oss in i matchen. Ett skott från Jonas gick via Lennys fot och in. Sedan tog Sobis emot en passning från Patrick och kunde ensam med målvakten enkelt raka in den. Lika 2-2 efter första perioden.

Andra började med nytt slarv och 2-3 i baken direkt. Men det var vi som ägde denna perioden, långa stunder låg vi på och hade chans på chans. Patrick fick en passning från Drottz som han kvitterade på och sedan bröt Jonas ett av motståndarnas uppspel och sprang hela vägen in i mål med bollen. Nu ledde vi för första gången 4-3 och ny periodpaus.

Vi fortsatte att äga matchen i tredje. En ny inbrytning från Jonas och en patenterad "floater" satt lätt i ena krysset. Nu ledde vi med 5-3 och det kändes klart. Men Fiskebäck fick in en kvittering och som vanligt blir det hårt in på målsnöret. Fler och fler närkamper och närsynta domare gjorde inte saken bättre. Med 10 sekunder kvar av matchen drog Jonas på sig en tvåminutare för hårt spel. Men Niklas (som uppenbarligen är vårt förstamålvakt i år) stod emot skottet. En härlig vinst. Nu följer vi upp detta på måndag!

Mål: Jonas F (2) , Lenny H, Peter S, Patrick B
Assist: Jonas F, Patrick B, Peter D
Utvisningar: Jonas F (2 min)