IBK Löksås - Slackers

Resultat: 3-2

Den nya eran i Slackers historia har börjat. Med ett fullt lag tog vi oss an uppgiften att försöka spela en match utan en enda träning i benen.

Första perioden var helt okej. Spelet böljade fram och tillbaka och vi bytte chanser med varandra. Peter S satte säsongens första balja. I avsaknad av Daniel denna säsongen så är det kanske han som skall stiga fram och leda målskyttet i år? Efter att Löksås kvitterat så satte även Jonas tvåan i en kontring. Ledning 2-1 efter första.

I andra perioden märktes det att vi kanske inte tränat något innan. Vi tappade i ork och fick gå ner mer på försvar. En av de som orkade fortsätta löpa och jaga var Alexander M, det gjorde han hela matchen med bravur. Niklas som stod i målet idag glänste och var även han mycket bra hela matchen. Inga mål i andra perioden så vi hade fortfarande ledningen med 2-1.

I tredje blev vi ännu mer stillastående. Löksås kvitterade och vi lyfte litegrann. Vi hade ett skott i ribban men inte så mycket mer farligheter. Till slut lyckades Löksås bryta ett uppspel och lyfta in 3-2. Då var det bra sekunder kvar av matchen och vi hade nog ändå inte orkat vända på det.

Förlust 2-3 i första matchen men vi tar med oss att det är förbaskat kul att spela bandy igen och vi kämpade bra hela matchen. När vi spelat oss samman lite mer och fått lite bandy i våra kroppar kommer det att gå ännu bättre :)

Mål: Peter S, Jonas F
Assist: Jonas F
Utvisningar: -