Slackers - ICA Väst

Resultat: 3-3

Äntligen dags för Jens comeback! Han har inte spelat sedan innan sommaren pga upper body injury. Han gjorde en riktigt bra match men tyvärr drog han på sig en revbensskada. Riktigt tråkigt men nu kan han vila sig ända till september :(

Detta laget spelar ungerfär som oss, ganska mycket långbollar, en bra målvakt och hyfsat fysiskt. Ser man till kvaliten på spelarna så borde vi nog vunnit. Men efter att i andra perioden ledit med 2-1 så tappade vi till 2-2 och sedan också 2-3 i början av tredje. Med bara några minuter av matchen blev också Jens utvisad (det var i denna situation han skadade sig. Vi klarade av underläget och la på ett sällan skådat tryck i sliutet av matchen. Efter lite brunkarbandy lyckas vi få loss bollen och Patrick kan trycka in den i mål.

Då var det bara 15 sekunder kvar av matchen. Men direkt på tekningen fick de ett friläge och det blev straff efter att Jens tvingats kapa deras spelare. Det betydde att straffen skulle avsluta matchen. Men Kristian var hur säker som helst. Det kändes redan innan att han skulle rädda den.

Tycker ändå att det var en rolig match, man går därifrån med hyfsat positiv känsla och vi vet att vi ändå inte vill ha mer poäng i år :)

Bara tre matcher kvar nu, sedan är det vila i 5-6 månader som ordineras.

Mål: Patrick B (2) , Peter D
Assist: Patrick B, Niclas A, Jonas F
Utvisningar: Jens F (4 min)