Slackers - MBMB

Resultat: 4-3

Det såg lite tunt ut på anmälningsfronten även denna gång. Men Drottz steppade upp och hittade tre råtalanger. Patrik (ICA), Chris och Alex. Tack för att ni ställde upp!

Förstärkningen var givetvis skillnaden mellan vinst och förlust, utan dem hade vi spelat med en enda avbytare. De producerade totalt ett poäng och fyra utvisningsminuter :)

Vi började bra, första perioden flöt på bra. Sobis frispelade Alexandersson som satte ettan. Efter att ha släppt in en kontring/styrning stod det lika. Men Daniel satte 2-1 innan första perioden var slut.

Andra perioden var tyngre, vi fick inte till vårt spel. Chris drog på sig en utvisning efter att ha rappat målvaktens händer för fjärde gången. Vi släppte in en styrning till (denna gång via Sobis klubba). 2-2 efter andra.

Tredje började också trögt. Men Daniel röt ifrån, gick in och tryckte bort deras spelare och frispelade Fredrik. Han kunde enkelt lura målvakten och sätta trean. På ett frislag körde vi en variant som kallas "flipperspelet". Efter fyra skottförsök och studsar i muren kunde Sobis slå in en retur på Alex skott. 4-2 och det kändes ganska säkert.

Men de avslutade bra. 4-3 på ännu en kontring och en utvisning på Alex som helt enkelt sprang rakt över motståndaren som vek sig som en vissen sparris. Men no danger on the roof. Vi spelade av utvisningen och matchen. Härlig vinst!

Mål: Niclas A, Daniel K, Fredrik A, Peter S
Assist: Peter S, Daniel K, Alexander E
Utvisningar: Chris L (2 min), Alexander E (2 min)