Slackers - Räddningstjänsten

Resultat: 4-2

Idag mötte vi ett lag som får betalt för att spela innebandy på arbetstid. Heltidsproffs? Serieledarna var ändå en munsbit för ett hett Slackers.

Alexander från ICA ställde upp så att vi hade två avbytare mot ett lag med en massa avbytare och kondition. Borde sluta ungefär som sist att vi inite riktigt orkar. Men det gjorde det inte. Vi var minst lika heta som de och tog ledningen genom Daniel. Men Räddningstjänsten kvitterade innan första perioden var slut.

I andra tog istället Räddningstjänsten ledningen men sedan slarvade de och rensade hela vägen hem till en fristående Daniel. Han kunde enkelt dra förbi målvakten. Efter mer press fick vi också en straff som Daniel fick förtroendet att lägga eftersom han var så het. Men den satt i ribban. 2-2 efter två perioder.

Direkt i tredje satte Alexander ett hårt skott längst med stolpen. Sedan känndes Räddningstjänsten lite under isen. Vi kunde spela ut och långa stunder spela runt i deras zon. Efter ett snyggt anfall kunde Sobis också sätta 4-2.

En perfekt avslutning på höstsäsongen. Nu kan alla slappna av och njuta av glögg och gröt. Men kom gärna på sista träningen på tisdag. Första matchen efter juluppehållet är den 11/1.

Mål: Daniel K (2) , Alexander M, Peter S
Assist: Daniel K (2) , Peter S
Utvisningar: -