Slackers - Lag Brun

Resultat: 6-2

Match kl 18:00 en torsdagskväll. Man skulle kunna tro att det skulle bli svårt att få ihop folk. Men icke, 11 st Slackers dök upp och förgyllde denna kyliga höstkväll. Tycker att alla skall ge sig själv en klapp på axeln. Tack skall ni ha!

Lag Brun ligger sist i tabellen men de var lika bra som de flesta lag vi mött i denna serien. De pressade högt och kom i många snabba vändingar. I första stod vi emot deras tryck framförallt genom att Kristian spelade briljant i målet. Framåt flöt det på bra och målen rullade in, deras målvakt var inte riktigt lika het som vår. Sobis, Patrick och Litzell satte varsin balja.

I andra slappnade vi av lite, hemjobbet blev sämre på forwards och vi försökte oss på lite för svåra uppspel. Blanda det med lite indianare här och där och det blev en ganska dålig period. Lag Brun fick dit två mål men Daniel höll vår ledning till 2 mål efter ett skott i klykan från högerkanten.

I tredje styrde vi upp det lite bättre igen. Lag Brun var inte ofarliga men Kristian var omutlig. Daniel drog på sig en utvisning men den klarade vi galant. Janne tryckte in en från kanten och Patrick följde upp genom att vispa in ett otagbart skott i nästa anfall. 6-2 kändes kanske lite i överkant, Lag Brun hade mycket talang, men Slackers är ändå Slackers.

Daniel har börjat dra ifrån lite i poängligan. Kan det vara så att man faktiskt måste träna lite innebandy ibland för att kunna hänga med där uppe? Kanske värt att tänka på för våra VIP-spelare som bara spelar match :)

Mål: Patrick B (2) , Peter S, Mattias L, Jan E, Daniel K
Assist: Daniel K (2) , Jonas F (2) , Fredrik A
Utvisningar: Daniel K (2 min)