Räddningstjänsten - Slackers

Resultat: 1-6

Helt ny säsong, en divison högre. Kommer vi att hålla för det? Om vi skall gå på denna matchen, ja.

Räddingstjänsten är ett lag med ganska mycket talang och en hel del ork. Slackers däremot är ett lag med fantastiskt mycket talang men lite mindre ork. Som tur var dök det upp 5 oanmälda och vi kunde spela med 5 avbytare medans de bara hade en.

Spelkvalitén var väl inget att hurra för, många skott gick utanför mål och deras målvakt var ganska skicklig. Men vi hade Niklas i mål idag och han var rykande het. Räddade i stort sett allt; frilägen, straff, skott. Så vi kunde bjuda på en del indianare utan att det kostade oss något. Sobis drog på sig en straff och utvisning men den som borde suttit och skämts i utvisningsbåset var Jonas som bäddade med en präktig indianare.

Framåt verkar det vara Patrick och Daniel som vill slåss om poängligan i år också. De gjorde 3 respektive 4 poäng idag. Kanske vill även Alex blanda sig i i år. En assist och ett fantastiskt snyggt solomål direkt på tekning.

Som förstärkningar hade vi idag med oss Johan och Mattias, tack för att ni hjälpte oss och sprang som bara den.

Bra inledning men vi behöver mer bandy i kroppen. Fler skott skall sitta och färre indianare skall levereras. Vila nästa helg sen är det dags att ta sig an Lag Brun.

Mål: Daniel K (2) , Patrick B (2) , Fredrik A, Alexander E
Assist: Patrick B (2) , Alexander E, Daniel K, Mattias X
Utvisningar: Peter S (2 min)